top of page

Meny

Vårents konserter_edited.png

Foto: Bård Gundersen

Konsertvår med Kammerorkesteret

Våren med Kammerorkesteret blir leken, mangfoldig og spektakulær. Både klassiskere, moderne og helt nye verk står på programmet, med solister og kunstneriske ledere som Pekka Kuusisto, Leif Ove Andsnes, Vilde Frang, Lorenza Borrani, Eivind Holtsmark Ringstad og Terje Tønnesen.

Finn dine favoritter og sikre deg de beste plassene allerede nå.

Vilde_Frang026__c_Marco_Borggreve_edited.jpg
11. januar, Universitetets Aula
Bach med Vilde Frang

Vår eminente kunstneriske leder, Pekka Kuusisto, har med seg fiolinist Vilde Frang på podiet. Bachs fiolinkonserter flettes sammen med musikk av Philip Glass og noen av dagens mest spennende komponister.

IMG_7655.JPG
23. januar, Den Norske Opera & Ballett
Fargespill + Kammerorkesteret

Barn og unge fra hele verden – sammen med musikere fra Kammerorkesteret – tar oss med på en musikalsk reise om likeverd og humanisme. Beethovens 9. symfoni er musikalsk utgangspunkt.

NorskKammerorkester_Haydn_Sentralen_2368_edited.jpg
8. mars, Universitetets Aula
Haydn - Den forvirrede

Vi dykker ned i Haydns symfoni nr. 6, Il Distratto, her omskapt til et stykke musikkteater med scenografi, regi og en god dose humor. Den musikalske ledelsen er ved Lorenza Borrani.

1158_Pekka_Kuusisto_-®FelixBroede_20170119-1.jpg
5. april, Universitetets Aula
Påskekonsert

En gripende, vakker lidelseshistorie. Pekka Kuusisto, i spissen for Kammerorkesteret, leder oss inn i påskehøytiden med Haydns enestående Jesu syv ord på korset for strykere.

Eivind-Holtsmark-Ringstad-photo-by-Nikolaj-Lund-09_edited.jpg
10. og 11. mai, Sentralen
Tango på norsk

Gled deg til urfremførelse av en ny konsert for bratsj, bandoneon og strykere av tangoekspert Per Arne Glorvigen. Sammen med Glorvigen på bandoneon tar bratsjist Eivind Holtsmark Ringstad solistrollen, det hele under ledelse av Terje Tønnesen.

LO-Andsnes©-Helge-Hansen_Sony-Music-Entertainment-1.jpg
15. og 17. juni, Universitetets Aula
Minifestival med Andsnes

Opplev Leif Ove Andsnes i to av Mozarts vidunderlige klaverkonserter, nr. 22 og 24. Sammen med Terje Tønnesen får orkesteret briljere med musikk av Rameau, Wagner og Britten.

bottom of page