Meny

Bach med Lorenza Borrani

Lorenza Borrani fiolin 

Clara Andrada fløyte

Elina Albach cembalo

Johann Sebastian Bach  (1685-1750)

Trippelkonsert for cembalo, fløyte og fiolin i a-moll, BWV 1044

Brandenburgkonsert nr. 5 i D-dur, BWV 1050 

Bachs Brandenburgkonserter tilhører den vestlige musikkens merkesteiner som viser hans uforlignelige geni. Av alle seks konserter i samlingen regnes konsert nr. 5 – for cembalo, fløyte og fiolinsolo – som den mest intrikate og avanserte, i den grad at musikkforskere antar at den femte i virkeligheten er den siste av de seks Bach skrev.
Bachs kunst inneholder også et senere, mindre kjent stykke for de samme tre instrumentene; trippelkonserten i a-moll BWV1044. Allerede fra første taktene får de tre solistene briljere i denne oppfinnsomme og vidunderlige konserten som er full av ubeskjedne virtuose passasjerer og vakre melodier. Slik oppstår de mest uventede farger i Bachs klangverden.

Les om program og solister

Støtt oss!

Daglig har tusenvis av mennesker over hele verden søkt seg inn på våre gratis strømmetjenester på YouTube, og noen i vårt publikum har spurt hvordan de kan hjelpe oss i denne krevende tiden. Som svar på det, har vi lagt til en ‘Støtt DNK’-knapp.

Hvis du liker konsertene våre og har lyst til å bidra, kan du gi ditt bidrag her eller gjerne ta kontakt med oss på tlf 477 00 647 eller send epost til adm@kammerorkesteret.no.  Takk, kjære publikum, for støtten!

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle