top of page

SommerhilsenKjære musikkvenner,


Sommer er forventningens tid. Vi titter optimistisk ut av vinduet hver morgen med håpet tent. Men det er en forventning langt utover værets omskiftelighet vi skuer etter. Venner, familie, opplevelser – vi ser etter solen der ute samtidig som vi søker innover i oss selv etter det som virkelig betyr noe – forventningen i det å dele både tid og opplevelser med dem vi er glade i.

Vi håper dere kan nyte både sommersol og samvær i den korte stunden det hele varer, og før en ny konsertsesong er i gang. Kanskje står et festivalbesøk på programmet i sommer, årstiden er jo blitt en tredje konsertsesong. Skulle savnet imidlertid blir for stort og anledningen by seg, står «opplevelser på boks» fra Det Norske Kammerorkester og venter på dere på vår egen YouTube kanal. Her finnes et stort antall videoer med musikk fra mange av konsertene vi har gitt dere de siste årene. Flotte musikalske opplevelser både med orkesteret og med solister som Martin Fröst, Francois Leleux, Steven Isserlis og en rekke andre.


Samtidig gleder vi oss til å se dere igjen til høsten og en ny konsertsesong. Vi har mange godbiter å by på – ikke minst en helt ny konsertserie i Sentralen; HørBar. Inntil da ønsker vi dere alle en riktig god sommer.


Med vennlig hilsen,

Alle oss i Det Norske Kammerorkester

תגובות


bottom of page