top of page

Meny

Vi åpner dørene til en ny serie konserter. 

HørBar skal presentere klassisk musikk av ypperste kvalitet, men i en uformell og intim ramme. Her har vi gjort om Sentralens Marmorsal til en hyggelig storstue med åpen bar og DJ for å skape følelsen av at man er på en skikkelig hjemmefest. 

Musikken skal ha den samme høye kvaliteten, men det er større rom for improvisasjon, for de små stykkene, for den uventede konstellasjonen. Eller for en gjest du ikke hadde regnet med å se på podiet. 

Her kan du lese om konsertene som kommer i løpet av sesongen. 

170322-DNK-blå-04.png

HørBar på Sentralen 
Klassisk med en ny vri

homepage.jpg

Julespesial: Kammerorkesteret med venner

Tirsdag 3. desember 

Det Norske Kammerorkester dekker sitt musikalske julebord sammen med Odd Nordstoga og Håkon Kornstad Trio, og lader opp til høytiden med utsøkt musisering av særegne juletoner og klassikere. 

Les mer

Pekka kk.jpg

HØRBAR // Pekka Kuusisto

Onsdag 11. mars 

"The David Bowie of the fiddle" kalte The Times kveldens gjesteleder Pekka Kuusisto. Han inntar Sentralen sammen med den amerikanske stjernekomponisten Nico Muhly og våre musikere med et spennende program som krysser sjangergrenser. Garantert en svingende kveld. 

Les mer

LorenzaBorrani_DSC5513_edited.jpg

HØRBAR // Lorenza Borrani

Onsdag 10. juni 

Den vitale fiolinisten Lorenza Borrani og orkesteret inviterer til en musikalsk fest med en heftig cocktail av symfoniske og kammermusikalske verker. Borrani har også med seg to musikervenner fra Italia så her ligger alt til rette for en fantastisk kveld med mange musikalske overraskelser. 

Les mer

bottom of page