Meny

Vi åpner dørene til den ny serie konserter. 

Hørbar skal presentere klassisk musikk av ypperste kvalitet, men i mer uformell og intim ramme enn hva vi kan få til i Aulaen. Salen settes opp med bord, stoler, kanskje noen sofaer, pallemøbler - kort sagt, ikke slik du forventer i en konsertsal, men gjerne i en bar. Og bar er det - åpen gjennom konserten slik at du kan ta med deg et glass og benke deg sammen med venner for å lytte. 

Hver musikkdel er ikke mer enn 25-30 minutter lang, og det er to pauser underveis. Du slipper å gå ut av salen for å kjøpe deg noe å drikke - baren er i samme rom. 

 

Vår nye serie er lagt til Sentralen. Den består denne første sesongen av fire konserter. Dørene og baren åpner en halv time før konsertstart, og vi begynner med musikken først kl. 20.00. Vil du spise middag i restauranten før konsert, så bestiller du bord til kl. 18.00 ved å kontakte reservasjonsnummer 22 33 33 22. 

Konserten er ferdig kl. 22.00, men du kan altså gjerne bli sittende - kanskje har du lyst til å slå av en prat med musikerne? 

 

Om du kjøper serien i abonnement med fire konserter, vil du få fordelen av et eget reservert område i salen i tillegg til at du får en lavere pris. Du kan også invitere med deg venner med adgang til dette området om du kjøper tilleggsbilletter. 

 

Det musikalske innholdet i serien spenner fra programmerte konserter, til konserter der vi ikke forteller noe om innholdet. Det vi lover er, som alltid, Kammerorkesterets høye kunstneriske nivå. 

 

Bestiller du dette abonnementet sammen med Aula-abonnement, tilbyr vi et introduksjonstilbud: Alle fire konserter for kr. 1000,-.

HØRBAR
Kammerorkesterets nye konsertserie

Hørbar konserter i Sentralen 19/20

Tirsdag 17. september kl. 19.30

Mad Songs - verk av Telemann, Purcell, Thommessen og Maxwell Davies

Les mer

 

Tirsdag 3. desember kl. 19.30
Julespesial i Marmorsalen
Les mer

Onsdag 11. mars kl. 19.30

Hørbar med Pekka Kuusisto 

Les mer

Onsdag 10. juni kl. 19.30

Hørbar med Lorenza Borrani
Les mer

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle