top of page

Meny

Jul .jpg

Medvirkende
Atle Sponberg fiolin

Åsbjørg Ryeng bandoneon

Ann Helen Moen sopran

Chiche Nunez og Lavinia Torrebruno tangodansere

Alicja Ziolko DJ

Program 

Astor Piazzolla

Soledad

Escualo 

Resurreccion del Angel 

Marron y azul

Oblivion 

Ave Maria

Vinter fra De fire årstider 

Utdrag fra 5 tango sensations 

Oscar Pugliese: Navidad

Mariano MoresTanguera 

Angel VilloldoEl choclo 

Aníbal Troilo: Romance de barrio 

Pedro Laurenz: Milonga de mis amores

Ariel Ramirez: Navidad nuestra

Hva er mer naturlig enn litt argentinsk tango før jula setter inn for alvor?

Det er sommer i Buenos Aires når det kimer til julefest. Lakksko og høye hæler klakker over brosteinen og gir gjenklang i de smale gatene, der tangoklubbene ligger side ved side. Innenfor er lyset dempet og skinner forsiktig i sliten, rød plysj. Musikken møter deg med sitt karakteristiske klangbilde, og bandoneonens melodi forfører danserne på gulvet.

Denne kvelden vil vi at du skal glemme mørke, snøslaps og kulde. Ta med deg inneskoene, en god venn eller partner, og rigg deg til i vår egen tangoklubb på Sentralen. Baren er åpen, lyset dempet og orkesteret sitter klart med vår egen Atle Sponberg som musikalsk leder og veiviser gjennom en varm kveld. Og selvfølgelig blir det dans – av høyeste kvalitet. Chiche Nùnez tar turen fra Tyskland og gir oss, sammen med sin partner, en oppvisning slik du bare kan oppleve på klubbene i Buenos Aires. Og musikken – den står Astor Piazzolla for.

I løpet av kveldens konsert vil det bli mulighet til å både danse og lene seg tilbake og nyte tangodansere av topp internasjonal klasse. Dørene åpner kl. 18:45 og DJ-Alicja Ziolko spiller musikk. Det er da mulighet for å danse før konsertstart kl. 19:30. I pausen og etter konserten, åpner dansegulvet og det blir milonga til Alicja sin musikk frem til kl. 00:00 den 8. des og til kl. 23:00 den 9. des. 

Foto: Bård Gundersen, Børre Eirik Helgerud

Jul i Buenos Aires

Onsdag 8. desember kl. 19.30

Torsdag 9. desember kl. 19.30

Sentralen

Konserten inngår i flg. abonnement:

Totalabonnement

Intro-abonnement

Trygt konsertbesøk


Informasjon billettkjøpere torsdag 9. desember til denne konserten 

Regjeringen har innført nye nasjonale smittevernstiltak med virkning fra 9.desember. Du/dere har kjøpt billett til konserten «Jul i Buenos Aires» på Sentralen denne kvelden, og hvor vi da forholder oss til de nye nasjonale retningslinjene. 

Der tiltakene som gjelder for konserten er følgende:

 • Hold deg hjemme og test deg om du er syk

 • Hold avstand til andre så sant det er mulig

 • Bruk munnbind der avstand ikke er mulig

 • Reduser antall nærkontakter
   

I tillegg gjelder følgende forskriftsfestede tiltak fra 9.desember:

 • På innendørs arrangement hvor alle i publikum sitter på faste tilviste plasser er det tilstrekkelig avstand dersom arrangøren legger til rette for at publikum har minst ett ledig sete mellom seg på samme seterad fra de ankommer arrangementet. Personer fra samme husstand kan sette seg nærmere hverandre etter ankomst.
   

På kveldens konsert i Sentralen gjelder derfor følgende:

 • Alle råd gitt over

 • Bruk munnbind fra du kommer inn i huset og til du har fått anvist din plass i salen. Du kan sitte uten munnbind under konserten, men vi anbefaler alle å ha det på både for egen og andres sikkerhet

 • Ved ankomst må vi registrere alle gjester med navn. Vennligst oppgi navnet på den som har bestilt billett, og gi beskjed om dette ikke er deg. 

 • Du vil måtte forvente noe venting ved ankomst slik at vi får plassert alle på best mulig måte. Alle vil få anvist sin faste plass. Føler du deg utrygg fordi det blir for tett, gi oss beskjed. Vi vil da forsøke å finne en plass til deg som du synes er trygg. Vær ute i god tid, vi åpner dørene til salen 45 minutter før konsertstart

 • Når du ankommer vil det være garderobestativ der du kan henge av deg yttertøy. Denne er gratis, men ikke bemannet med vakt. Du er velkommen til å ta med deg jakke inn i salen og henge den på stolen du sitter, men det er ikke plass til at du kan legge den på et eget sete.

 • Det vil dessverre ikke være anledning til å danse i pausene, og vi vil gjøre de to planlagte pausene kortere (2x10 min). Det vil da være mulig å bestille fra baren om dere vil, men at alle oppfordres til å bli sittende på sine plasser og kun gå ut for toalettbesøk.

 • Det blir anledning til å bestille drikke fra baren gjennom QR-kode. Bestilling betales med mobil (Vipps el.l.) og bestillingen blir brakt til bordet.
   

Om du ikke føler det er trygt å gå på kveldens konsert, tilbyr vi deg å bytte billetten mot billett til en senere konsert med Det Norske Kammerorkester, eller å refundere ditt kjøp. 

Ønsker du billett refundert, send epost til: adm@kammerorkesteret.no så raskt som mulig og senest inne kl. 15.00. Vi trenger navn på den som har bestilt billetten.

Ønsker du å bytte til en senere konsert, send en epost til ovenstående adresse før kveldens konsert. Du kan fritt bytte til en annen billett på en av våre konserter i perioden 1.januar-31.mai 2022. 

Vi har jobbet hardt for å skape en vakker opplevelse i kveld. Vi vil gjøre vårt ytterste for at opplevelsen skal bli bra for alle – både våre musikere og dere som publikum. Vi håper du derfor vil komme og med det bidra til at kulturlivet ikke nok en gang blir sittende uten sitt kjære publikum.

For mer informasjon om gjeldene regler og råd, se regjeringen sine hjemmesider:

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/nye-nasjonale-smitteverntiltak-for-a-beholde-kontrollen/id2891395/

bottom of page