Meny

Jul .jpg

Medvirkende
Atle Sponberg fiolin

Åsbjørg Ryeng bandoneon

Ann Helen Moen sopran

Chiche Nunez og Lavinia Torrebruno tangodansere

Alicja Ziolko DJ

Program 

Astor Piazzolla

Soledad

Escualo 

Resurreccion del Angel 

Marron y azul

Oblivion 

Ave Maria

Vinter fra De fire årstider 

Utdrag fra 5 tango sensations 

Oscar Pugliese: Navidad

Mariano MoresTanguera 

Angel VilloldoEl choclo 

Aníbal Troilo: Romance de barrio 

Pedro Laurenz: Milonga de mis amores

Ariel Ramirez: Navidad nuestra

Hva er mer naturlig enn litt argentinsk tango før jula setter inn for alvor?

Det er sommer i Buenos Aires når det kimer til julefest. Lakksko og høye hæler klakker over brosteinen og gir gjenklang i de smale gatene, der tangoklubbene ligger side ved side. Innenfor er lyset dempet og skinner forsiktig i sliten, rød plysj. Musikken møter deg med sitt karakteristiske klangbilde, og bandoneonens melodi forfører danserne på gulvet.

Denne kvelden vil vi at du skal glemme mørke, snøslaps og kulde. Ta med deg inneskoene, en god venn eller partner, og rigg deg til i vår egen tangoklubb på Sentralen. Baren er åpen, lyset dempet og orkesteret sitter klart med vår egen Atle Sponberg som musikalsk leder og veiviser gjennom en varm kveld. Og selvfølgelig blir det dans – av høyeste kvalitet. Chiche Nùnez tar turen fra Tyskland og gir oss, sammen med sin partner, en oppvisning slik du bare kan oppleve på klubbene i Buenos Aires. Og musikken – den står Astor Piazzolla for.

I løpet av kveldens konsert vil det bli mulighet til å både danse og lene seg tilbake og nyte tangodansere av topp internasjonal klasse. Dørene åpner kl. 18:45 og DJ-Alicja Ziolko spiller musikk. Det er da mulighet for å danse før konsertstart kl. 19:30. I pausen og etter konserten, åpner dansegulvet og det blir milonga til Alicja sin musikk frem til kl. 00:00 den 8. des og til kl. 23:00 den 9. des. 

Foto: Bård Gundersen, Børre Eirik Helgerud

Jul i Buenos Aires

Onsdag 8. desember kl. 19.30

Torsdag 9. desember kl. 19.30

Sentralen

Konserten inngår i flg. abonnement:

Totalabonnement

Intro-abonnement

Unknown_edited.jpg

Trygt konsertbesøk

Vi tar fortsatt smittevern på største alvor og følger til enhver tid myndighetenes råd om smittevern, slik at du er sikret en god og trygg konsertopplevelse. Hvis du har spørsmål om arrangementer, kan du sende oss epost til adm@kammerorkesteret.no.