top of page

Meny

a1a2f47d-e37e-4f3e-a6e7-bf72d2ecad8e.jpeg

Love Songs

Foto: Grappa

Hva passer vel bedre til å uttrykke kjærlighet enn musikk. «Love songs» er en reise i kjærlighetssanger fra ulike tidsepoker og kulturer, fra Argentina i sør til Bergen i nord. Fra barokkmusikk til vår egen tids ballader. Med det kjærlighetens mangfoldighet og ulike nyanser byr denne kvelden på både det fyrrige, melankolske, drømmende, innadvendte og lidenskapelige. 

Håkon Kornstad er både kveldens sanger og instrumentalist. I denne konserten kombinerer han de to uttrykkene sømløst der han tidvis improviserer sammen med orkesteret og sin egen jazz-trio, for så i neste øyeblikk å være konsertens Italienske smørtenor.  Med seg har han i tillegg til Det Norske Kammerorkester også Frode Haltli på accordeon og Mats Eilertsen på bass.

Programmet byr på et knippe høy-romantikk med italienske sanger, Schuberts inderlighet, og Griegs ømhet. Men også Piazzollas rolige tango, og Fritz Kreislers smektende melodiføringer. Og hvem vet, kanskje blir det også noe fra vår egen tid slagere. Uansett – med «Love Songs» lover vi en uforglemmelig musikalsk reise som utforsker kjærlighetens evige mysterium og kraft.

Lørdag 14. september kl. 18.00

Bølgen Kulturhus, Larvik

Medvirkende

Håkon Kornstad Trio

Terje Tønnesen kunstnerisk leder

Opplev også

NorskKammerorkester_konsert_5955.jpg

Aspects of love

Søndag 15. september

Les mer

bottom of page