top of page

Meny

Jul.jpg

Jul med Kammerorkesteret

Julen er på vei, og Kammerorkesterets musikalske julebord i år byr på høytidsstemning i mange fasonger og musikalske uttrykk, med en vidunderlig bukett solister, musikere og dansere som møter deg på scenen. 

Opplev vår nye kunstneriske leder Pekka Kuusisto og mezzosopran Anne Sofie von Otter i Operaen med en utsøkt blanding, alt fra renessansen til klassiske julesanger og dagens populærmusikk.

Hva med førjulsstemning i varmere strøk? Bli med på en argentinsk tangokveld; vår egen Atle Sponberg er musikalsk leder og har med seg solistene Åsbjørg Ryeng og Ann-Helen Moen på scenen. Om ikke det var nok, blir det også dans av høyeste kvalitet når danseparet Nùnez og Torrebruno gir oss spektakulære oppvisninger i tangoens tegn.  

I år gjentar vi julesuksessen med Odd Nordstoga og hele femten konserter over hele landet.

Les mer og sikre deg billett til de ulike arrangementene under. 

Pekka Anne.jpg
Sendag5. desember, Den Norske Opera & Ballett
Maybe This Christmas

Førjulskonsert i Operaen: 

Anne Sofie von Otter i selskap med vår nye kunstneriske leder, Pekka Kuusisto.

Musikk av bl.a. Haydn, Sibelius og Mikael Karlsson

Tango .jpg
8. og 9. desember, Marmorsalen, Sentralen
Jul i Buenos Aires

En argentinsk tangokveld med Atle Sponerg, Åsbjørg Ryeng og Ann Helen Moen. Og det blir dans av høyeste kvalitet når tangodanserne Chiche Nùnez og Lavinia Torrebruno tar turen. Musikken står Piazzolla for.

IMG_9975_edited.jpg
30. november - 23. desember
Juleturné med Odd Nordstoga

Vi fortsetter samarbeidet med Odd Nordstoga. Det blir en skikkelig runde i store deler av Norge med et rikt julerepertoar.

bottom of page