top of page

Meny

Julekonsert - Det Norske Kammerorkester (1080 × 1920 px) (1920 × 1080 px).png

Høytidstoner

Få instrumenter inngir til høytid og feiring som trompeten. Opplev en kveld sammen Tine Thing Helseth, Det Norske Kammerorkester og Dennis Storhøi der de klassiske julesangene går hånd i hånd med julens fortellinger og klassisk julemusikk av beste sort.  

Vi har hatt et langt og nært forhold til Tine helt siden hun spilte med oss i 2006 etter at hun hadde vunnet 2. prisen i EBUs konkurranse for unge musikere. Siden har det blitt flere innspillinger, konserter og turneer sammen med henne. Vi er spesielt glad i juleinnspillingen Mitt hjerte alltid vanker fra 2009 som etter bare tre uker hadde solgt til gull. Noen husker kanskje konsertene vi hadde med henne i Trefoldighetskirken. 

 

Nå tar vi igjen opp tråden med noen av de fine julearrangementene fra den gang, men fornyer samtidig deler av repertoaret. I tillegg vil du stifte bekjentskap med sangeren Tine – et talent hun også har ved siden av å traktere trompeten.

Til konserten kommer også skuespiller Dennis Storhøi som gjest. Han er mest kjent fra ulike tv-serier, spillefilmer og teateroppsetninger. Dennis er også en svært habil sanger, og gjester denne konserten.

Spilles også: 

2. desember Kongsberg Musikkteater

3. desember Nøtterøy Kulturhus

6. desember Lillehammer Mailhaugsalen

7. desember Larvik Bølgen Kulturhus

8. desember Moss Parktheatret 

9. desember Lillestrøm Kultursenter

13. desember Horten Bakkenteigen

14. desember Skien Ibsenhuset

17. desember Jessheim Ullensaker Kulturhus

Tirsdag 12. desember kl. 19.00

Universitetets Aula

Program bekjentgjøres senere

Medvirkende

Terje Tønnesen  kunstnerisk leder

Tine Thing Helseth  trompet

Dennis Storhøi sang

Opplev også

Pekka_portrait_red_7301_bredde.jpg

«Oppdrift»

Tirsdag 9. januar

Les mer

bottom of page