Meny

Avlyst - Fanny og Felix

Tirsdag 21. april kl. 19.00

Universitetets aula

Konserten inngår i flg. abonnement:

Aulaabonnement

Totalabonnement

Gullabonement

Medvirkende
 

Malin Broman kunstnerisk leder / fiolin

 

Program 

 

Felix Mendelssohn

Symfoni for strykere, nr. 12 i g-moll

Johann Sebastian Bach

Vor deinen Thron tret ich hiermit, BWV 668

Paul Hindemith

Trauermusik for bratsj og strykere

Sofia Gubaidulina 

Meditasjon over Bachs 'Vor deinen Thron tret ich hiermit'

Fanny Mendelssohn

Strykekvartett i Ess-dur


 

Mendelssohn står sentralt i noen av sesongens musikalske program. 
Denne kvelden har vi gitt plass til både Fanny og Felix - søster og bror. Hun sies å ha vært like begavet, men fikk på ingen måte de samme mulighetene som sin bror. Hennes musikk ble delvis tatt til inntekt for Felix, og hun slet med å få sine egne verk publisert, noe kveldens strykekvartett er et eksempel på. 

Ikke desto mindre er kvartetten musikk med store kvaliteter, og kveldens gjesteleder Malin Broman har omsatt denne til en versjon for strykeorkester. Malin føyer seg inn i vårens rekke av kunstneriske ledere som tilhører den nye generasjonen. Dette er begavede musikere med evne til å fylle ulike roller, som solist, som kammermusiker og som orkesterleder som får frem det beste i et ensemble. 

Malin besøker Kammerorkesteret for første gang denne kvelden. 

DENNE KONSERTEN ER AVLYST

Kjære publikum, 
Etter at regjeringen har forlenget de strenge tiltakene rundt koronapandemien ble det besluttet at Det Norske Kammerorkester avlyser denne konserten i Universitetets Aula. 
Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort refunderes tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp innen 14 dager etter at arrangementet ble avlyst. Har du kjøpt billetter gjennom vår salgsrepresentant, kan du kontakte oss på e-post adm@kammerorkesteret.no for refundering av billetter.