top of page

Meny

NorskKammerorkester_Haydn_Sentralen_3093

Foto: Bård Gundersen

Konsertvår med Kammerorkesteret

Selv om konsertsalene er stengt, er det likevel tett mellom de gode konsertopplevelsene både i stort og lite format hos oss i Det Norske Kammerorkester. Vi inviterer til en vårsesong full av musikalske opplevelser der vi hver tirsdag og fredag frem til sommeren lanserer en ny digital konsert.

 

Flere av konsertene er splitter nye produksjoner, noen er redigerte opptak fra orkesterets konserter i 2020, mens andre er hentet fra vårt konsertarkiv. Alle konsertene vil vises nå for første gang og vil være tilgjengelige på vår YouTube-kanal og på kammerorkesteret.no. 

NorskKammerorkester_konsert_5955.jpg

Foto: Bård Gundersen

Momentum: Våren '21

Hver tirsdag kl. 20:00

Hver tirsdag fra og med 16. februar får du vår digitale konsertserie Momentum. Her sender vi enkeltstående hele orkesterverk og starter med vårt opptak fra en konsert i Aulaen med Lorenza Borrani som leder i Mendelssohns Strykesymfoni. Etter det blir det Terje Tønnesen som setter sitt kunstneriske stempel på Dvořáks vakre serenade og Bachs orkestersuite i h-moll. 

Kammerserie

Feel-Good

Hver fredag kl. 11:00

Fredager er vår nye musikalske feel-good dag. Når pandemien har preget hverdagen i snart et år, ønsker vi å invitere til en herlig dose musikk som nettopp gir deg den gode gamle fredagsfølelsen. Det blir et variert program med korte, håndplukkede musikkperler presentert og fremført av våre musikere i musikerkollektivet. Aller første sending kommer fredag 19. februar. 

Klubb Klassisk Kammer.jpg

Foto: Yrjan Sundfør Rodrigues

bottom of page