top of page

Ny sesong, ny start

Varmt velkommen til sesongen 21/22!

Den forventningsfulle summingen i foajéen før dørene åpner, den plutselige stillheten når konserten skal begynne, gleden av å oppleve noe sammen. Dette har vi savnet!


Det Norske Kammerorkester går i møte med en ny konsertsesong full av forventninger. Ikke bare fordi vi endelig har tro på at vi skal se vårt publikum igjen i konsertsalen, men også fordi vi sakte men sikkert skal vende tilbake til det normale. Vi skal også ønske vår nye kunstneriske leder, Pekka Kuusisto, velkommen til oss. Samtidig blir det noe vemodig å ta farvel med Terje Tønnesen som vår kunstneriske inspirator og drivkraft. Men fortvil ikke – han kommer fremdeles til å være en hyppig gjest i årene som kommer.


Pekka Kuusisto tar fatt på sin første sesong som kunstnerisk leder med sine fire konserter. Vi kan dessuten love en rekke fremragende ledere og solister, og disse skal – sammen med vårt nye musikerkollektiv – levere fantastiske konsertopplevelser både i Aulaen, Marmorsalen og Operaen fra slutten av august og frem til juni 2022. Da avslutter vi sesongen med en minifestival med Leif Ove Andsnes som solist.


Med alt dette og mer ønsker vi deg hjertelig velkommen til ny sesong!Abonnementssalget er i gang!

Det ordinære billettsalget starter senere, men du kan kjøpe abonnement allerede nå, og sikre deg de beste ledige plassene. Les mer om de ulike abonnementsseriene her.


Comments


bottom of page