top of page

Velkommen til ny sesong


Velkommen til kammerorkesterets jubileumssesong!

Sesongen inneholder konsertopplevelser som spenner fra kammermusikalske perler til Beethovens symfonier og ikke minst stor jubileumsfest til høsten. I tillegg inviterer vi til en kveld med musikk fra pre-revolusjonære Cuba, og for deg som har små barn i familien byr vi på en familiekonsert bygget på Schönbergs vakre musikk. De til sammen 11 konserter har vært planlagt over lengre tid og toppes med den finske stjernefiolinisten og sesongens kunstneriske gjesteleder, Pekka Kuusisto.

Bestiller du abonnement hos oss, kan du sikre deg de beste plassene og få rabatt på konsertbilletter. For mer informasjon og bestilling, ta gjerne kontakt med oss på e-post adm@kammerorkesteret.no eller på tlf. 24 05 55 50.

bottom of page