top of page

Meny

Momentum.png

Velkommen til vår nye digitale konsertserie - MOMENTUM!

Mens podiet er mørkt, ønsker vi i Det Norske Kammerorkester å lyse opp tilværelsen for vårt kjære publikum. Hver tirsdag frem til sommeren presenterer vi en ny konsert - både ferske opptak og konserter hentet fra vårt rikholdige arkiv.

Strålende konserter med et stjernelag av utøvere fra de seneste syv årene blir nå gjort klar for strømming på vår hjemmeside og YouTube-kanal mens vi sender nye konserter direkte fra Sentralen – hver konsert vil være tilgjengelig i én uke.

Vi kommer derimot sterkere tilbake og gleder oss til å ta dere imot sammen med fantastiske musikerne våre når vi igjen kan åpne konsertsalene for dere. 

Konsertene er også tilgjengelige på Klassiskkarantene.no.

Slik ser du våre digitale konserter på TVen din. 

Støtt oss!

Daglig har tusenvis av mennesker over hele verden søkt seg inn på våre gratis strømmetjenester på YouTube, og noen i vårt publikum har spurt hvordan de kan hjelpe oss i denne krevende tiden. Som svar på det, har vi lagt til en ‘Støtt DNK’-knapp.

Hvis du liker konsertene våre og har lyst til å bidra, kan du gi ditt bidrag her eller gjerne ta kontakt med oss på tlf 477 00 647  / epost til adm@kammerorkesteret.no.  

Takk, kjære publikum, for støtten!

Momentum / våren 2020

Tirsdag 5. mai
kl. 19:00

Tirsdag 12. mai
kl. 19:00

Tirsdag 19. mai
kl. 20:00

Tirsdag 26. mai
kl. 20:00

Tirsdag 2. juni
kl. 20:00

Tirsdag 9. juni
kl. 20:00

Tirsdag 16. juni
kl. 20:00

Tirsdag 23. juni
kl. 20:00

Alle konserter spilles inn under svært strenge forhåndsregler i forhold til smittevern.

bottom of page