Meny

Foto: Nikolaj Lund

HørBar // Julekonsert

Tirsdag 8. desember kl. 17.00

Tirsdag 8. desember kl. 19.30

Onsdag 9. desember kl. 17.00 Onsdag 9. desember kl. 19.30

Sentralen

Medvirkende
 

Terje Tønnesen kunstnerisk leder 

Johan Dalene fiolin

 

Program 

 

Astor Piazzolla

Årstidene

Ludwig van Beethoven

Strykekvartett nr. 16, op. 135 arr. for strykere 

Musikk av Heinrich Ignaz Franz Biber, Johann Sebastian Bach med norsk folkemusikk


 

Vi inviterer til julekonsert som del av HørBar-serien vår i Sentralen. 

På programmet står Piazzollas Årstidene med den unge fiolinisten Johan Dalene. Som 18-åring vant han i 2019 den internasjonale Carl Nielsen-konkurransen. Johan er halvt norsk, så vi trykker ham til vårt bryst og gleder oss til å spille sammen med ham i denne konserten.

Piazzolla skrev musikken først som enkeltstående satser, men satte dem siden sammen til en suite som skulle beskrive de ulike årstidene i Buenos Aires. Senere er suiten blitt omarrangert for strykere og solo fiolin, der det er lagt inn referanser til Vivaldis berømte verk.

Kvelden byr også på Beethovens siste strykekvartett i arrangement for strykeorkester, samt en avdeling der vi blander barokkmusikk av Biber, Bach med norsk folkemusikk. 

* Justeringer for høsten

På grunn av restriksjoner knyttet til koronaviruset, har vi måttet flytte høstens konserter i Universitetets Aula til Sentralen. Dette har medført noen justeringer både i program og spilledager, og ikke minst bytte av billettleverandør. Oppdatert informasjon om enkelte konserter finner du på hjemmesidene våre, i tillegg til en rekke nye arrangementer.

Billetter til alle høstens konserter bortsett fra konserten 15. november kan bestilles fra og med tirsdag 18. august kl. 10.00 på Tix.no. Trenger du hjelp med å bestille, kan du kontakte oss på adm@kammerorkesteret.no eller tlf. 47 70 06 47. 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle