top of page

Meny

NorskKammerorkester_Pekka_Sentralen_0718

Foto: Bård Gundersen

170322-DNK-rod-01.png

Kansellert: Julekonsert

Tirsdag 8. desember kl. 17.00

Tirsdag 8. desember kl. 19.30

Onsdag 9. desember kl. 17.00 Onsdag 9. desember kl. 19.30

Sentralen

Byrådet i Oslo har forlenget forbudet mot kulturarrangementer frem til 14. desember, og dette gjør at vi må avlyse denne konserten. Alle med billetter til konserten vil få egen informasjon fra Sentralen.

Nå tar vi i stedet musikken hjem til deg - hver dag i desember frem til julaften. Trykk her for å komme til Kammerorkesterets julekalender. 

Medvirkende

Musikere fra Det Norske Kammerorkester 

 

Program 

 

Astor Piazzolla

Årstidene

Ludwig van Beethoven

Strykekvartett nr. 16, op. 135 arr. for strykere 

Musikk av Heinrich Ignaz Franz Biber, Johann Sebastian Bach med norsk folkemusikk


 

Vi inviterer til julekonsert som del av HørBar-serien vår i Sentralen. 

På programmet står Piazzollas Årstidene med den unge fiolinisten Johan Dalene. Som 18-åring vant han i 2019 den internasjonale Carl Nielsen-konkurransen. Johan er halvt norsk, så vi trykker ham til vårt bryst og gleder oss til å spille sammen med ham i denne konserten.

Piazzolla skrev musikken først som enkeltstående satser, men satte dem siden sammen til en suite som skulle beskrive de ulike årstidene i Buenos Aires. Senere er suiten blitt omarrangert for strykere og solo fiolin, der det er lagt inn referanser til Vivaldis berømte verk.

Kvelden byr også på Beethovens siste strykekvartett i arrangement for strykeorkester, samt en avdeling der vi blander barokkmusikk av Biber, Bach med norsk folkemusikk. 

* Justeringer for høsten

På grunn av restriksjoner knyttet til koronaviruset, har vi måttet flytte høstens konserter i Universitetets Aula til Sentralen. Dette har medført noen justeringer både i program og spilledager, og ikke minst bytte av billettleverandør. Oppdatert informasjon om enkelte konserter finner du på hjemmesidene våre, i tillegg til en rekke nye arrangementer.

Billetter til alle høstens konserter bortsett kan bestilles på Tix.no. Trenger du hjelp med å bestille, kan du kontakte oss på adm@kammerorkesteret.no eller tlf. 47 70 06 47. 

bottom of page