top of page

Meny

DSC07189-2-2.jpg

Formiddagskonsert

I samarbeid med Sentralen kan du på utvalgte mandager unne deg en times hyggestund fylt med klassisk musikk av ypperste sort. På scenen står noen av landets fremste musikere – og noen internasjonale artister også – med et vidt repertoar som du vil gjenkjenne, men også nye impulser som du ikke visste at du trengte.

På denne formiddagen får du oppleve to av våre dyktige musikere, Bjarne Magnus Jensen på fiolin og cellist Audun Sandvik, i samspill med pianist Sveinung Bjelland. Sammen skal de fylle Marmorsalen med tonene som røsker godt i hjerterota – fra den dype ettertenksomheten i Massenets Meditasjon til Schuberts sorgmuntre klavertrio og den himmelske roen i Svanen av Saint-Saëns. Da passer det også å ramme inn musikken med noen skjulte perler og et utvalg av norske folkeviser med all sin sjarm og rytmiske energi. Som regel er det mye glede og humor på scenen når disse herrene byr på seg selv.  

Velkommen til en herlig konsertopplevelse med løs snipp og avslappet stemning der vi også – inkludert i billetten – får servert kaffe og bakverk.

Mandag 27. mai kl. 12.00

Marmorsalen, Sentralen

Program 

Jules Massenet Meditasjon fra operaen Thaïs
Joseph Haydn Andante, Klavertrio nr. 39
Louise Farrenc Adagio sostenuto, Cellosonate i B-dur
Agathe Backer Grøndahl Siklebækken fra Norske folkeviser og folkedanser
Franz Schubert Andante con moto, Klavertrio i Ess-dur
Florence Price  Adoration
Agathe Backer Grøndahl Fanitullen, Norske folkeviser og folkedanser
Camille Saint-Saëns Svanen
 

Medvirkende

Bjarne Magnus Jensen fiolin

Sveinung Bjelland klaver

Audun Sandvik cello

bottom of page