top of page

Minifestival på Sentralen

18. - 23. oktober 2020


Gode opplevelser står i kø i høst med Det Norske Kammerorkester.  I oktober byr vi på et bredt spekter av musikkopplevelser; alt fra leken barneforestilling, via kammerkonserter og til klubbkveld med intet mindre enn orkesterets påtroppende leder, Pekka Kuusisto i spissen. Under ser du hele det spennende programmet du kan få med deg. 'Musikalske fantasier'

Slipp fantasien løs og lag dine egne historier når søstrene Chen og pianist Ole Christian Haagenrud får instrumentene sine til å snakke sammen i et vakkert klangunivers!

18. oktober kl. 12 og kl. 14Rundt pianisten Sveinung Bjelland danderer vi et lite knippe av våre musikere i Beethovens tre ytterst forskjellige kammermusikkverk.

18. oktober kl. 17 og kl. 19
Opplev samspill av ypperste klasse når vi inviterer til høstens store kammerkonsert med Mozarts mektige blåseserenade Gran partita på programmet.

21. oktober kl. 17 og kl. 19
Med utgangspunkt i komponistene Philip Glass og Steve Reich, vier vi kvelden til amerikansk minimalisme og dagens arvtakere til denne formen. Et stort musikalsk spenn blir det når også Bach står på programmet.


23. oktober kl. 20

Comments


bottom of page