Klassisk sommer på SentralenDet blir sommerkonserter på Sentralen i år også!

I samarbeid med Sentralen, gjentar vi suksessen fra i fjor og inviterer til en times klassisk velvære med kammermusikk i Sentralens restaurant. På scenen står noen av landets fremste kammermusikere med program som spenner fra kjente klassiske perler til musikk fra vår egen tid. (Bildet er fra konserten 'Klassiske sommerdrinker til klassiske perler' sommeren 2020)


Klassiske sommerdrikker til klassiske perler

7., 8., og 9. juli kl. 15.00


Hva drikker man til klassisk musikk? Vi presenterer noen av perlene fra det klassiske musikkrepertoaret og vår bartender Steinar forteller hvordan dere lager gode sommerdrikker som passer til store og små. Musikken er av bl.a. Schubert og Sarasate, men her sitter også praten løst.


Medvirkende

Bjarne Magnus Jensen, fiolin

Audun Sandvik, cello

Ole Kristian Haagenrud, klaver

Steinar Jensen, bartender


Kjøp billetter


Bilde: Bård Gundersen

Nytt og norsk med Sara

Onsdag 14. juli kl. 15.00


Sara Övinge er medlem av vårt musikerkollektiv, og nå har hun bestilt en ny fiolinkonsert av den norske komponisten, arrangøren og musikeren Kjetil Bjerkestrand. Denne skal vi spille inn senere i sommer, men før det har du muligheten til å oppleve urpremieren på denne på Sentralen. I tillegg fremfører Sara og resten av gjengen fiolinkonserten til Philip Glass.


Medvirkende

Sara Övinge, fiolin

Camilla Kjøll, fiolin

Alex Robson, fiolin

Marthe Husum, bratsj

Ole Eirik Ree, cello

Anja Lauvda og Kjetil Bjerkestrand, synthesizer


Kjøp billetter