top of page

Har du lyst til å spille med noen av Norges beste musikere?Det Norske Kammerorkester har i over 40 år markert seg på den internasjonale konsertarena og har nærmere 40 plateinnspillinger bak seg. Orkesteret har gjestet konsertsaler over store deler av Europa, Asia og USA og Terje Tønnesen har vært fast kunstnerisk leder siden starten i 1977.

I 2017 fikk DNK økonomisk støtte fra Sparebankstiftelsen til å opprette et talentprogram der en liten gruppe spesielt talentfulle strykeelever kan få muligheten til å spille sammen med orkesteret og få en unik opplæring i ensembelspill og orkesterforståelse. Elevene vil gjennom dette programmet få tilbud om å delta på 2-3 orkesterprosjekt i løpet av året med tett oppfølging av en mentor fra orkesteret. I løpet av hver prosjektperiode vil de også få tilbud om individuelle spilletimer, kammermusikkprøver og teoriundervisning.

Vi søker etter fiolin, bratsj og celloelever i alderen 15-22 år som viser et spesielt talent på sitt instrument.PRØVESPILL TIL TALENTPROGRAMMET I DET NORSKE KAMMERORKESTER


1.RUNDE

Kandidaten må sende inn et videoopptak av seg selv med akkompagnement av følgende verk:

FIOLIN Mozart: Fiolinkonsert Nr. 3, 4 eller 5, 1.sats uten kadens + et selvvalgt verk/utdrag på max. 3 min.

BRATSJ Stamitz eller Hoffmeister: Bratsjkonsert, 1.sats uten kadens + et selvvalgt verk/utdrag på max. 3 min.

CELLO Haydn: Cellokonsert i C-dur eller D-dur, 1.sats uten kadens + et selvvalgt verk/utdrag på max 3 min.


2.RUNDE

De kandidatene som blir valgt ut til runde 2 vil bli invitert til Oslo lørdag 15.juni for å spille kammermusikk sammen med en jury bestående av faste musikere fra orkesteret.

For tilreisende til runde 2, vil alle reiseutgifter bli dekket og for dem som blir plukket ut til talentprogrammet, vil reise, opphold og andre eventuelle utgifter bli dekket. Det samme gjelder all undervisning og andre aktiviteter som inngår i programmet.


Video med søknad og en kort CV må sendes til silje.haugan@kammerorkesteret.no innen 18.mai 2019.

Comments


bottom of page