Meny

Musikalske bestiser.jpeg

Musikalske bestiser

Camilla Kjøll fiolin

Christian Ihle Hadland klaver

Hvorfor henger alltid fiolinen og klaveret med hverandre? Hva er det med den lille brune flisa med de tynne strengene som alltid skal ha med seg den svartkledde og hammersterke bodybuilderen. Ja, det får du kanskje svar på her. Uansett byr de begge på det beste av seg selv og ikke minst hvorfor de musikalsk kler hverandre så godt.    

To av Norges ypperste musikere, ​Camilla Kjøll og Christian Ihle Hadland, har samarbeidet tett i mange år, og har dermed en spesiell nærhet som gjenspeiles i samspillet. Det passer godt i et program som eksponerer mulighetene i deres instrumenter, fiolin og piano. På denne konserten byr duoen på et vakkert program fullspekket med musikk der de sterke følelsene står i sentrum. 

Program 

Leoš Janáček: Sonate for fiolin og klaver

Johan Halvorsen: Veslemøys sang

Wolfgang Amadeus Mozart: Sonate for klaver og fiolin nr. 35, K.526

 

Klassisk sommer på Sentralen
 

Skal du ha bysommer?

Får du besøk utenbys fra eller skal du selv reise til Oslo og er på utkikk etter sol, musikk og byens (kanskje) beste servering? 

Ingen grunn til å lete lenger. Det Norske Kammerorkester, i samarbeid med Sentralen, holder sommeråpent i hele juli og ønsker velkommen til flotte musikalske opplevelser.  

På scenen står noen av landets fremste musikere, og hver uke presenterer vi nytt program som vil overraske og underholde hele familien. 

 

Velkommen til en hyggelig sommerdag på Sentralen!

Se oversikt over alle sommerkonserter

Praktisk informasjon og smittevern


Vi tar smittevern på det høyeste alvor og vil til enhver tid ta hensyn til Helsemyndighetenes råd for å ivareta dere i publikum. Alle besøkende skal oppleve at det er trygt å komme på konsert med Det Norske Kammerorkester. 

Torsdag 9. - søndag 12. juli 

kl. 12:00 

Marmorsalen, Sentralen

Billetter

Voksen kr. 200

Barn kr. 50 

Familie kr. 500 (to voksne med opptil tre barn) 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle