Meny

Medvirkende
 

Pekka Kuusisto kunstnerisk leder / fiolin

Nico Muhly klaver 

Musikere fra Det Norske Kammerorkester 

På bakgrunn av Folkehelseinstituttets anbefalinger om smittevern rundt koronaviruset, må vi dessverre avlyse konserten. Mer info finner du her

---

En sjelden anledning til å oppleve to av vår tids banebrytende musikere i samspill med Det Norske Kammerorkester. 

'The David Bowie of the fiddle' kalte The Times kveldens gjesteleder og solist, Pekka Kuusisto. Han inntar Sentralen sammen med den amerikanske stjernekomponisten Nico Muhly og våre egne musikere med et spennende program som forener og samtid ispedd en god porsjon improvisasjon.

Muhly befinner seg på øverste hylle blant fremragende samtidskomponister med over hundre komposisjoner, inkludert bestillingsverk fra Berlin Filharmonien til Metropolitan Opera New York, og er dessuten en ettertraktet pianist. 

I denne konserten deler Kuusisto scenen med Muhly bak klaveret, og de byr på et flott program i forskjellige konstellasjoner, både med hverandre og med orkestermusikere. Garantert en svingende kveld. 

Dørene åpnes kl. 19.00 og musikken starter kl. 19.30.

Les om Pekka Kuusisto - ny kunstnerisk leder fra sesongen 2021/22

HørBar // Kuusisto med Nico Muhly
 

Konserten inngår i flg. abonnement:

Hørbar

Totalabonnement

Onsdag 11. mars kl. 19.30

Sentralen

Om HørBar

Kammerorkesterets nye konsertserie HørBar gir deg en unik musikkopplevelse i en uformell og lun atmosfære der du kan nyte et godt glass mens du hører på klassisk musikk av ypperste klasse. La deg overraske og begeistre!

 

Er du medlem av Klubb Klassisk? 

Klubb Klassisk medlemskap er et tilbud til deg mellom 18 og 35 år, og som medlem vil du blant annet få rabatterte billetter til konserter i HørBar-serien. 
Her kan du bli medlem.